fbpx

Havermout met een twist

Havermout, het is hipper dan ooit. Het liefst in combinatie met zoete toppings als banaan, rozijnen, aardbeien of kaneel. Maar wie zegt dat we binnen de lijntjes moeten kleuren? Dit ontbijtje kan ook prima afgemaakt worden met iets hartigs. Savoury oats, noemen ze dat. Wat trouwens ook prima met de lunch of het diner gegeten kan worden. Bij het verzinnen van ingrediënten bij je havermout, kun je doen alsof je scrambles eggs eet. Je verzint er allemaal passende ingrediënten bij.

https://social.tippr.nl/havermout-met-een-twist

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg