Havermout, het is hipper dan ooit. Het liefst in combinatie met zoete toppings als banaan, rozijnen, aardbeien of kaneel. Maar wie zegt dat we binnen de lijntjes moeten kleuren? Dit ontbijtje kan ook prima afgemaakt worden met iets hartigs. Savoury oats, noemen ze dat. Wat trouwens ook prima met de lunch of het diner gegeten kan worden. Bij het verzinnen van ingrediënten bij je havermout, kun je doen alsof je scrambles eggs eet. Je verzint er allemaal passende ingrediënten bij.
Havermout met een twist
https://social.tippr.nl/havermout-met-een-twist
Laatste artikelen
Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour
TIPPR-team - 0
Bidfood
Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...
Van drukte naar duidelijkheid
TIPPR-team - 0
Rabbit Messenger
Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Insight
Wagyu Biefstuk Classificaties
Waarom A5 Wagyu de Beste Keuze is voor Horeca MargeWagyu biefstuk wordt wereldwijd geprezen om zijn malsheid, rijke smaak en...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.