Havermout, het is hipper dan ooit. Het liefst in combinatie met zoete toppings als banaan, rozijnen, aardbeien of kaneel. Maar wie zegt dat we binnen de lijntjes moeten kleuren? Dit ontbijtje kan ook prima afgemaakt worden met iets hartigs. Savoury oats, noemen ze dat. Wat trouwens ook prima met de lunch of het diner gegeten kan worden. Bij het verzinnen van ingrediënten bij je havermout, kun je doen alsof je scrambles eggs eet. Je verzint er allemaal passende ingrediënten bij.
Havermout met een twist
https://social.tippr.nl/havermout-met-een-twist
Laatste artikelen
TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn
TIPPR-team - 0
Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK
TIPPR-team - 0
In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Insight
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.