Havermout, het is hipper dan ooit. Het liefst in combinatie met zoete toppings als banaan, rozijnen, aardbeien of kaneel. Maar wie zegt dat we binnen de lijntjes moeten kleuren? Dit ontbijtje kan ook prima afgemaakt worden met iets hartigs. Savoury oats, noemen ze dat. Wat trouwens ook prima met de lunch of het diner gegeten kan worden. Bij het verzinnen van ingrediënten bij je havermout, kun je doen alsof je scrambles eggs eet. Je verzint er allemaal passende ingrediënten bij.
Havermout met een twist
https://social.tippr.nl/havermout-met-een-twist
Laatste artikelen
Partner in warme dranken
TIPPR-team - 0
J.J.Darboven
J.J. Darboven Classics is het huismerk van J.J. Darboven, een merk dat staat voor hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 155 jaar ervaring in het koffiebranden, zorgen wij ervoor...
Duurzame Reiniging in de Horeca
TIPPR-team - 0
Ecolab - MAXX Synbiotic
Waarom duurzame reiniging in de Horeca? Ontdek de Kracht van SynbioticaAls horecaondernemer weet je hoe belangrijk schoonheid en hygiëne zijn. Maar...
Insight
Gratis naar de Horecava met TIPPR
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.