fbpx

Help de horeca #tikkieinderug

De horeca gaat open, maar het kan alsnog een steuntje in de rug gebruiken. TIPPR steunt de horeca elke dag en wil nu een mooie actie onder de aandacht brengen, waar jij alleen maar profijt van zult hebben. 

Download de TIPPR-app?De keuze is reuze. Alle terrassen mogen de deuren openen. Daarom wil je jouw terras onder de aandacht brengen bij de doelgroep. Een promotiepakket dat jou gaat helpen bij de heropening komt als geroepen. 

Wat is Tikkie Check?

Tikkie Check maakt het betalen op 1,5m afstand mogelijk. Je houdt gemakkelijk afstand tot je gasten door ze via de QR-code van Tikkie Check te laten betalen. Zo wachten gasten nooit meer te lang op een rekening.

Wat heeft Tikkie Check bedacht? 

Elk 10e horecabedrijf dat zich aanmeldt voor Tikkie Check ontvangt het ​​premium actiepakket. Er worden advertenties en banners op social media geregeld door Tikkie voor jouw horecazaak.

Bij dit promotiepakket wordt jouw horecazaak extra onder de aandacht gebracht.

Jij komt met jouw horecazaak in een online artikel in de lokale nieuwsmedia en jouw horecazaak zal schitteren op een mobiel reclamebord dat een dag door uw stad of dorp trekt. 

Klik op de video om erachter te komen wat dit promotiepakket voor jou kan betekenen!

Wil jij ook knallen? Vraag dan nu Tikkie Check aan en maak kans op een #tikkieinderug! Of klik hier voor meer informatie.

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Horeca omzet in januari

Na een drukke december maand is het weer januari, een maand die bekend staat als een vrij rustige maand. Om toch extra omzet binnen...

Horeca TOPPR gezocht ?

De Horecava is weer afgelopen. Tijdens deze beurs hebben wij vele horeca-toppr’s een podium gegeven. Zonder deze TOPPR’s zou de ‘huiskamer van Nederland’ namelijk...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.