fbpx

Het gebruik van ingrediëntenkaartjes

Het gebruik van kruiden uit het Midden-Oosten of Zuid-Amerika wordt steeds populairder en tegenwoordig zie je op bijna elke menukaart wel een gerecht met Za’atar, Ras el Hanout of Harissa. De meeste koks en bediening van deze tijd weten precies wat wat is, maar voor veel gasten zijn de nieuwe namen en gerechten vaak nog erg vaag. Het is natuurlijk van groot belang dat als gasten een vraag hebben over een kruid of gerecht je als bediening weet te vertellen wat het precies inhoudt. Soms kan dit wel een lange tijd duren, aangezien er veel nieuwe namen op een menu staan en er niet altijd evenveel tijd voor is om echt elk ingrediënt extreem uitgebreid uit te leggen. Het nieuwe restaurant Nacarat in Amsterdam kwam met een handige en effectieve oplossing, en serveert naast de menukaart ook een klein kaartje met uitleg over de verschillende producten. Zo kun je als gast er al achter komen wat veel van de menukaart inhoudt. Dit kan wat tijd schelen. Als er dan alsnog vragen zijn, dan is het natuurlijk van belang dat de service wel tijd maakt om extra uitleg te kunnen verschaffen.

https://social.tippr.nl/het-gebruik-van-ingredientenkaartjes

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg