fbpx

Het terras, prop it like it’s hot?

Hoe komt het dat het ene terras echt vol en het andere terras leeg is? De truc is dus om je terras vol te krijgen met gasten. Zij zorgen ervoor dat voorbijgangers hun gedrag willen spiegelen en het dus nadoen. Een druk bezocht terras is dan zo geregeld. Hoe krijg je zoveel mogelijk mensen op je terras? Eén persoon kan hierin al een groot verschil maken. Denk dan aan een gitarist op het terras, een leuke blonde serveerster die vriendelijk lacht, of het gebruik maken van een ‘propper’. Je kent ze wel, die mensen die voor het restaurant mensen naar binnen propt. Hoe deze persoon zich gedraagt en hoe ze eruit zien bepaalt het visitekaartje van jouw zaak.

Of ga zelf lekker op het terras zitten. Doe bijvoorbeeld je boekhouding eens buiten, dat gaat prima als het toch rustig is die dag. Bovendien krijg je een goed beeld van hoe jouw gasten op je terras zitten en wat ze ervaren. Maar vooral… mensen trekken mensen aan, dus je zorgt op die manier zelf voor een aantrekkingskracht!

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app.

© Consumatics

https://social.tippr.nl/het-terras-prop-it-like-it-s-hot

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg