fbpx

Het verschil tussen verse en gedroogde knoflook

Verse knoflook heeft een frissere, zachtere smaak dan gedroogde. Dat komt vooral tot uiting in gerechten, waarin knoflook rauw wordt verwerkt, zoals salades.
De verse teentjes, die groter zijn dan die van gedroogde knoflook, zijn ook sappiger.
In alle gerechten waarin gedroogde knoflook gebruikt wordt, kan ook verse gebruikt worden. Verse knoflook is lichter verteerbaar. Bijkomend voordeel is dat verse knoflook door zijn milde smaak, weinig of geen reuk van de adem geeft.

Foto: Uit Pauline’s Keuken

https://social.tippr.nl/het-verschil-tussen-verse-en-gedroogde-knoflook

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg