fbpx

Het wijn woordenboek

Elke horeca professional mag de wijn beschrijven zoals hij of zij dat graag wilt. Mocht je de standaard benamingen toch een beetje beu zijn, dan hebben wij hier een klein wijn woordenboekje voor jullie.

1. Complex
Dit betekent dat een wijn veel verschillende smaken heeft.

2. Kernachtig
Dit omschrijft een frisse en basische wijn.

3. Intens
Dit staat voor een geconcentreerde smaak en aroma.

4. Elegant
Dit betekent licht en gebalanceerd.

5. Flamboyant
Hiermee wordt fruitige wijn bedoeld.

6. Opulent
Dit is een wijn die rijk en rond van smaak is.

https://social.tippr.nl/het-wijn-woordenboek

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg