fbpx

Het wijn woordenboek

Elke horeca professional mag de wijn beschrijven zoals hij of zij dat graag wilt. Mocht je de standaard benamingen toch een beetje beu zijn, dan hebben wij hier een klein wijn woordenboekje voor jullie.

1. Complex
Dit betekent dat een wijn veel verschillende smaken heeft.

2. Kernachtig
Dit omschrijft een frisse en basische wijn.

3. Intens
Dit staat voor een geconcentreerde smaak en aroma.

4. Elegant
Dit betekent licht en gebalanceerd.

5. Flamboyant
Hiermee wordt fruitige wijn bedoeld.

6. Opulent
Dit is een wijn die rijk en rond van smaak is.

https://social.tippr.nl/het-wijn-woordenboek

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg