fbpx

Het wijn woordenboek

Elke horeca professional mag de wijn beschrijven zoals hij of zij dat graag wilt. Mocht je de standaard benamingen toch een beetje beu zijn, dan hebben wij hier een klein wijn woordenboekje voor jullie.

1. Complex
Dit betekent dat een wijn veel verschillende smaken heeft.

2. Kernachtig
Dit omschrijft een frisse en basische wijn.

3. Intens
Dit staat voor een geconcentreerde smaak en aroma.

4. Elegant
Dit betekent licht en gebalanceerd.

5. Flamboyant
Hiermee wordt fruitige wijn bedoeld.

6. Opulent
Dit is een wijn die rijk en rond van smaak is.

https://social.tippr.nl/het-wijn-woordenboek

Laatste artikelen

NIEUW! Hügli Premium sauzen

Hügli Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...

Duck Rally 12 juli – Samen ben je niet in je eendje!

Op 12 juli ‘dobberen’ duizenden badeendjes over het aangelegde waterparcours op de Zevenhuizerplas. De jaarlijkse Duck Rally  is een vrolijk charity-event met een serieuze missie. Onder...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg