fbpx

Het wijn woordenboek

Elke horeca professional mag de wijn beschrijven zoals hij of zij dat graag wilt. Mocht je de standaard benamingen toch een beetje beu zijn, dan hebben wij hier een klein wijn woordenboekje voor jullie.

1. Complex
Dit betekent dat een wijn veel verschillende smaken heeft.

2. Kernachtig
Dit omschrijft een frisse en basische wijn.

3. Intens
Dit staat voor een geconcentreerde smaak en aroma.

4. Elegant
Dit betekent licht en gebalanceerd.

5. Flamboyant
Hiermee wordt fruitige wijn bedoeld.

6. Opulent
Dit is een wijn die rijk en rond van smaak is.

https://social.tippr.nl/het-wijn-woordenboek

Laatste artikelen

Tips: Gasten-DRUK

De gasten-DRUK in 2025 is zowel een uitdaging als een kans voor horecaondernemers. Door zich aan te passen aan de veranderende behoeften van consumenten...

MICE Operations

by Rabbit Events Plan de beste events met minder werk. Het perfecte evenement organiseren kan makkelijker.Maak ook kennis met het bewezen proces van MICE Operations.Meer leads en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg