fbpx

Heter is beter!

De Zuid-Amerikaanse keuken is onderhand al niet meer weg te denken van de Nederlandse menukaarten. Nederlands zijn langzamerhand wel gewend aan de milde pepers en hebben zin in avontuur. Het mag allemaal wat pikanter zijn. En dan bedoelen we de pepers 😉 De Franse keuken zal voor altijd in trek blijven, maar hij moet zijn bekendheid steeds meer gaan delen met de Zuid-Amerikaanse keuken. In de Aziatische keuken wordt er steeds meer met gember en sereh gekookt, maar chili is bijvoorbeeld al niet meer weg te denken. Gasten willen zelfs méér dan chili. Er worden guajillo, habanero of jalapeño’s toegevoegd aan de sauzen. The hotter the better.

Bron: www.foodbrigade.nl

https://social.tippr.nl/heter-is-beter

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg