fbpx

Heter is beter!

De Zuid-Amerikaanse keuken is onderhand al niet meer weg te denken van de Nederlandse menukaarten. Nederlands zijn langzamerhand wel gewend aan de milde pepers en hebben zin in avontuur. Het mag allemaal wat pikanter zijn. En dan bedoelen we de pepers 😉 De Franse keuken zal voor altijd in trek blijven, maar hij moet zijn bekendheid steeds meer gaan delen met de Zuid-Amerikaanse keuken. In de Aziatische keuken wordt er steeds meer met gember en sereh gekookt, maar chili is bijvoorbeeld al niet meer weg te denken. Gasten willen zelfs méér dan chili. Er worden guajillo, habanero of jalapeño’s toegevoegd aan de sauzen. The hotter the better.

Bron: www.foodbrigade.nl

https://social.tippr.nl/heter-is-beter

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Aangezien elke cashewappel...

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg