fbpx

Heter is beter!

De Zuid-Amerikaanse keuken is onderhand al niet meer weg te denken van de Nederlandse menukaarten. Nederlands zijn langzamerhand wel gewend aan de milde pepers en hebben zin in avontuur. Het mag allemaal wat pikanter zijn. En dan bedoelen we de pepers 😉 De Franse keuken zal voor altijd in trek blijven, maar hij moet zijn bekendheid steeds meer gaan delen met de Zuid-Amerikaanse keuken. In de Aziatische keuken wordt er steeds meer met gember en sereh gekookt, maar chili is bijvoorbeeld al niet meer weg te denken. Gasten willen zelfs méér dan chili. Er worden guajillo, habanero of jalapeño’s toegevoegd aan de sauzen. The hotter the better.

Bron: www.foodbrigade.nl

https://social.tippr.nl/heter-is-beter

Laatste artikelen

Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca

Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...

Eiwitten in frisdrank?

XXL Nutrition Gasten zoeken steeds vaker naar verfrissende, gezonde alternatieven die passen binnen een actieve levensstijl. Op het terras, na een workout of gewoon als...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg