fbpx

Hoe bewaar je half harde kaas?

Je kunt het zuivelproduct in drie categorieën indelen: hard, halfhard en zacht. Onder de half harde kazen vallen de Hollandse en Zwitserse blokken waarbij er normaliter een kaasschaaf aan te pas komt, zoals Goudse kaas of Emmentaler. Ongeopend gaat de kaas één tot twee maanden mee, geopend is halfharde kaas twee tot drie weken houdbaar in de koelkast. Bij invriezen kun je de levensduur van halfharde kaas verlengen, maar dit verschilt nogal per soort van twee tot acht maanden – hoe zachter de kaas, hoe korter. Invriezen levert wel verlies van smaak op, dus die optie kiezen we liever niet.

https://social.tippr.nl/hoe-bewaar-je-half-harde-kaas

Laatste artikelen

Ask for Angela: Maak de horeca gastvrijer en juist veiliger.

Stel: een gast voelt zich onveilig tijdens een avond uit. Iemand wordt bijvoorbeeld handtastelijk, het gedrag is niet toelaatbaar in de horeca maar hulp...

5 jaar Horecafeest: zijn jullie klaar voor de Ziggo Dome?

Bidfood Het aftellen is écht begonnen. Deze ene maandag in december, 15 december 2025, wordt onvergetelijk! Dit wordt dé jubileumeditie vol glitter, top artiesten en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg