fbpx

Hoe bewaar je half harde kaas?

Je kunt het zuivelproduct in drie categorieën indelen: hard, halfhard en zacht. Onder de half harde kazen vallen de Hollandse en Zwitserse blokken waarbij er normaliter een kaasschaaf aan te pas komt, zoals Goudse kaas of Emmentaler. Ongeopend gaat de kaas één tot twee maanden mee, geopend is halfharde kaas twee tot drie weken houdbaar in de koelkast. Bij invriezen kun je de levensduur van halfharde kaas verlengen, maar dit verschilt nogal per soort van twee tot acht maanden – hoe zachter de kaas, hoe korter. Invriezen levert wel verlies van smaak op, dus die optie kiezen we liever niet.

https://social.tippr.nl/hoe-bewaar-je-half-harde-kaas

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg