fbpx

Hoe bewaar je half harde kaas?

Je kunt het zuivelproduct in drie categorieën indelen: hard, halfhard en zacht. Onder de half harde kazen vallen de Hollandse en Zwitserse blokken waarbij er normaliter een kaasschaaf aan te pas komt, zoals Goudse kaas of Emmentaler. Ongeopend gaat de kaas één tot twee maanden mee, geopend is halfharde kaas twee tot drie weken houdbaar in de koelkast. Bij invriezen kun je de levensduur van halfharde kaas verlengen, maar dit verschilt nogal per soort van twee tot acht maanden – hoe zachter de kaas, hoe korter. Invriezen levert wel verlies van smaak op, dus die optie kiezen we liever niet.

https://social.tippr.nl/hoe-bewaar-je-half-harde-kaas

Laatste artikelen

Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit

We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg