fbpx

Hoe duurder, hoe gezonder?

Gezond eten is tegenwoordig de drijfveer van veel mensen, ook als zij uiteten gaan. Steeds meer mensen willen gezond eten en hebben daar ook een boel voor over. We investeren daarom vaak genoeg in allerlei prijzige etenswaren om zo ‘verantwoord’ mogelijk bezig te zijn. Uit een onderzoek is gebleken dat de prijs van voedsel erg misleidend is. Uit onderzoek gepubliceerd in de Journal of Consumer Research blijkt dat we graag geld overhebben voor goede producten. Tenminste, als we denken dat het gezond is. Of dat ook echt zo is, weten we helemaal niet. Neem sinaasappelsap. Je kunt die van het huismerk krijgen voor een prikkie of die van een peperduur en chic merk voor een aanzienlijk hogere prijs. Wat doen we, massaal? Juist. Denken dat de duurdere variant beter voor ons is. Dit is ook vaak zo in restaurants. Je kunt hier goed op in spelen als horecaondernemer.

https://social.tippr.nl/hoe-duurder-hoe-gezonder

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg