fbpx

Hoe Hollandse quinoa je eetpatroon aanvult

Nederlandse quinoa is een glutenvrije bron van hoogwaardige eiwitten, levert langzame koolhydraten en is rijk aan vezels en mineralen. Hierdoor is de volkoren quinoa een belangrijk ingrediënt voor vlees vervangende producten. Specifiek voor vegetariërs en coeliakie patiënten biedt dit meer voedingsopties met een hoge voedingswaarde. Hiermee spelen in op de toenemende vraag naar smakelijke, nieuw ontwikkelde voedselproducten op basis van plantaardige eiwitten. Naturel quinoa zaden van Nederlandse bodem bevatten, in tegenstelling tot andere soorten quinoa, geen bittere buitenlaag Hierdoor is het 100% volkoren en hoeft het voor gebruik niet gewassen te worden. De quinoa kan zo de pan in!

• Pops zijn luchtig en lekker! Heerlijk in een ontbijt of als topping over een salade of dessert. Ook zijn ze makkelijk te verwerken in een zoete of hartige snackreep.
• Getoaste quinoa met karakter! Net zo makkelijk in gebruik als de Naturel zaden, maar kort geroosterd en daardoor nog voller en nootachtiger van smaak.
• Quinoa meel is een volkoren en glutenvrij alternatief voor andere meelsoorten. Ideaal als paneermeel voor vlees of vis. Wat dacht je van een glutenvrije pannenkoek!

Bron: Lola Quinoa

https://social.tippr.nl/hoe-hollandse-quinoa-je-eetpatroon-aanvult

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg