fbpx

Hoe houd je hem stijf?

Slagroom verliest vaak snel zijn stevigheid. Het ingrediënt dat dit kan voorkomen is gelatinepoeder. Ontzettend simpel, maar heel erg effectief. Let er wel op dat je de ongezoete variant van dit bindmiddel toevoegt. Deze geven namelijk de beste smaak. Voor één kom slagroom heb je zestig milliliter koud water en één theelepel gelatinepoeder nodig. Deze voeg je samen in een steelpan voor 20 minuten. In deze tijd kan de gelatine het water in zich opnemen. De de pan vervolgens op laag vuur en laat je hem staan totdat de gelatine is helemaal is opgelost. Laat ten slotte het mengsel afkoelen, om hem vervolgens door de zelfgemaakte slagroom te kloppen. Klaar is kees!

https://social.tippr.nl/hoe-houd-je-hem-stijf

Laatste artikelen

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...

Shiso in de Horeca?

Wat is Shiso?Shiso, ook wel bekend als Perilla, is een aromatisch kruid dat afkomstig is uit Azië en veel wordt gebruikt in de Japanse,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg