fbpx

Hoe krijg je de beste couscous?

Het antwoord kan soms zo simpel zijn.. Om een heerlijke couscous te krijgen strooi je alle couscous in een grote schaal en doe je er wat olijfolie en zout bij. Vervolgens wrijf je de couscouskorrels los zodat elke korrel bedekt is met olie. Het is hierbij belangrijk dat je roert en vooral niet knijpt, anders gaan de korrels teveel aan elkaar plakken. Voeg tussendoor wat water toe zodat de korrels goed vochtig worden.  

Bron: ELLE Eten

https://social.tippr.nl/hoe-krijg-je-de-beste-couscous

Laatste artikelen

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...

Shiso in de Horeca?

Wat is Shiso?Shiso, ook wel bekend als Perilla, is een aromatisch kruid dat afkomstig is uit Azië en veel wordt gebruikt in de Japanse,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg