fbpx

Hoe krijg je de beste couscous?

Het antwoord kan soms zo simpel zijn.. Om een heerlijke couscous te krijgen strooi je alle couscous in een grote schaal en doe je er wat olijfolie en zout bij. Vervolgens wrijf je de couscouskorrels los zodat elke korrel bedekt is met olie. Het is hierbij belangrijk dat je roert en vooral niet knijpt, anders gaan de korrels teveel aan elkaar plakken. Voeg tussendoor wat water toe zodat de korrels goed vochtig worden.  

Bron: ELLE Eten

https://social.tippr.nl/hoe-krijg-je-de-beste-couscous

Laatste artikelen

Fish Tales Conserveria: vraag nu een gratis sample aan.

Fish Tales Perfect voor de horeca, want deze nieuwe blikjes zijn niet alleen smaakvol, maar ook een eyecatcher op tafel.  Fish Tales Conserveria: Ontdek een wereld...

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg