fbpx

Hoe laat je desserts goed uitkomen op de menukaart?

We houden allemaal wel van desserts en ook de gasten kunnen het vaak niet laten om een dessert te bestellen. Een dessert verdient ook een goed plekje op de menukaart. Vaak staat het namelijk een beetje weggemoffeld onderin en dat doet het gerecht geen eer aan. Een goede menukaart is essentieel voor het verkopen van desserts. Kies voor een aparte dessertkaart, waar heldere en mooie foto’s van je desserts op staan. Zorg er bovendien voor dat deze menukaart duidelijk vertelt wat deze gerechten bijzonder maakt. Geef de desserts bijvoorbeeld aansprekende namen, en zet er een duidelijke omschrijving bij. Zo maak je het voor de gasten een stuk leuken, want ze worden veel meer geprikkeld!

https://social.tippr.nl/hoe-laat-je-desserts-goed-uitkomen-op-de-menukaart

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg