fbpx

Hoe maak je een goede flyer: kop, beeld en eye-catcher

Een goede flyer is van LEVENSBELANG! Oké, dat klonk dramatisch. Desalniettemin is een goede flyer wel belangrijk. Wij verzamelden een aantal tips, zodat jouw flyer een echte eye-catcher wordt!

TIP 1: Koppie koppie
Zorg voor een goede kop. Waarschijnlijk is dit wel de naam of het logo van jouw horeca zaak dus daar hoef je je eigenlijk niet druk om te maken. Mocht je een speciaal evenement hebben, zorg ervoor dat de naam van het evenement pakkend is en dit groots bovenaan de flyer staat

TIP 2: Beeld je eens in
Zorg voor een pakkend beeld. Iets wat naast de kop ook meteen het oog trekt. Je kunt dit in het midden plaatsen, zodat het eye-catch-effect wordt vergroot. Denk aan een mega lekkere, roze, met sprinkels bestrooide donut.

TIP 3: Extra eyecatcher
Je kunt nog zorgen voor een extraatje. Dus als je dat doet kun je dat duidelijk op de flyer zetten. Met een grote sticker die je niet kunt missen. Wellicht is de eerste donut (we zijn in de ban van donuts vandaag)

https://social.tippr.nl/hoe-maak-je-een-goede-flyer-kop-beeld-en-eye-catcher

Laatste artikelen

Variabele prijsstelling in de horeca

De horeca maakt momenteel een belangrijke transformatie door waarbij betere bezetting en prijsflexibiliteit cruciaal zijn. Het gebruik van bestelzuilen met variabele prijsstelling stelt gasten...

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg