In een tijd waar men gezonder wil leven en dus ook het eetpatroon daar op aanpast, kunnen de desserts natuurlijk niet achterblijven. Een van de laatste desserttrends is dan ook het verwerken van groenten in een dessert. Maar hoe doe je dat precies? We zijn zo gewend om een dessert zónder groenten te maken.. Naast visuele contrasten is een mooie smaakgelaagdheid belangrijk voor een succesvol dessert. Groenten zijn ideaal om te experimenteren met structuren en smaken. Wanneer je groenten op de juiste manier combineert creëer je desserts die net zo smaakvol zijn als wanneer ze bereid zouden zijn met boter of suiker.
Hoe verwerk je groenten in een dessert?
https://social.tippr.nl/hoe-verwerk-je-groenten-in-een-dessert
Laatste artikelen
Negroni Sbagliato
TIPPR-team - 0
“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...
TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn
TIPPR-team - 0
Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Insight
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.