fbpx

Hollandse pot met een moderne twist

Sinds kort heeft restaurant Floreyn haar deuren geopend in Amsterdam. Het draait in dit restaurant maar om één ding en dat is de Hollandse kost. Heerlijk. Men vindt de Nederlandse keuken vaak wat saai, maar niks is minder waar. Door optimaal gebruik te maken van wat het seizoen hun te bieden heeft, verandert het menu maandelijks. Gerechten met makreel, Texels lam en asperges zijn al een aantal toppers van de huidige menukaart.

https://social.tippr.nl/hollandse-pot-met-een-moderne-twist

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg