fbpx

Hollandse pot met een moderne twist

Sinds kort heeft restaurant Floreyn haar deuren geopend in Amsterdam. Het draait in dit restaurant maar om één ding en dat is de Hollandse kost. Heerlijk. Men vindt de Nederlandse keuken vaak wat saai, maar niks is minder waar. Door optimaal gebruik te maken van wat het seizoen hun te bieden heeft, verandert het menu maandelijks. Gerechten met makreel, Texels lam en asperges zijn al een aantal toppers van de huidige menukaart.

https://social.tippr.nl/hollandse-pot-met-een-moderne-twist

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg