Sinds kort heeft restaurant Floreyn haar deuren geopend in Amsterdam. Het draait in dit restaurant maar om één ding en dat is de Hollandse kost. Heerlijk. Men vindt de Nederlandse keuken vaak wat saai, maar niks is minder waar. Door optimaal gebruik te maken van wat het seizoen hun te bieden heeft, verandert het menu maandelijks. Gerechten met makreel, Texels lam en asperges zijn al een aantal toppers van de huidige menukaart.
Hollandse pot met een moderne twist
https://social.tippr.nl/hollandse-pot-met-een-moderne-twist
Laatste artikelen
Partner in warme dranken
TIPPR-team - 0
J.J.Darboven
J.J. Darboven Classics is het huismerk van J.J. Darboven, een merk dat staat voor hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 155 jaar ervaring in het koffiebranden, zorgen wij ervoor...
Duurzame Reiniging in de Horeca
TIPPR-team - 0
Ecolab - MAXX Synbiotic
Waarom duurzame reiniging in de Horeca? Ontdek de Kracht van SynbioticaAls horecaondernemer weet je hoe belangrijk schoonheid en hygiëne zijn. Maar...
Insight
Gratis naar de Horecava met TIPPR
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.