fbpx

Horeca VIP Behandeling – Club Cabo Hospitality Club

Bij TIPPR begrijpen we hoe intensief werken in de horeca kan zijn. Daarom is het zo’n verademing om een dagje te switchen van horecamedewerker naar gast. Het is een welverdiende pauze, een perfect moment om te relaxen op het strand of terras. Daarom presenteren we met trots ‘De Horeca VIP Behandeling bij Club Cabo Hospitality Club‘ waarmee je direct 15% korting ontvangt.

We nodigen alle horecamedewerkers uit om deze zomer te genieten bij Club Cabo Hospitality Club in Zandvoort. Als horecamedewerker krijg je op jouw vrije dag krijg je 15% korting op de rekening en ben je gegarandeerd van de beste tafel. Iedere horecamedewerker is een TOPPR en verdient zijn of haar waardering!

TIPPR app gratis downloaden?



Horecamedewerker die geniet van een cocktail aan het strand
Horeca VIP – van horecamedewerker naar gast?

Bij TIPPR zien we hoe hard mensen in de horeca werken, dat waarderen we enorm. Daarom willen we deze zomer horecamedewerkers in de watten leggen als gast bij Club Cabo. Met een kortingsactie en een VIP behandeling kun je heerlijk achterover leunen en genieten van de vibe die je normaalgesproken zelf creëert. 

Waarom verdient een horecamedewerker het om een vrije dag door te brengen als gast in de horeca?

Bij TIPPR snappen we hoe hard horecamedewerkers werken. Daarom vinden we dat ze een dagje vrij verdienen om zelf te genieten van de horeca. Waarom? Nou, hier zijn een paar redenen.

Het is geen geheim dat werken in de horeca intens kan zijn – lange dagen, hoge druk en stress zijn vaak onderdeel van het werk. Daarom is het zo’n verademing om een dagje te switchen van medewerker naar gast. Het geeft je de kans om achterover te leunen, te relaxen en te genieten van de vibe die je normaal gesproken zelf creëert. Het is een welverdiende pauze, een perfect moment om je tenen in het zand te steken en te genieten van een cocktail op het strand.

een dagje switchen van horecamedewerker naar gast?

Het geeft je ook de kans om de horeca eens van de andere kant te zien. Je leert wat gasten echt waarderen en verwachten. Super waardevol voor als je weer aan het werk gaat.

En laten we eerlijk zijn, een dagje in een andere horecagelegenheid kan je ook nieuwe ideeën en inspiratie geven. Je ziet nieuwe trends en andere manieren van werken. Allemaal dingen die je mee kunt nemen naar je eigen werk.

En last but not least, het is een manier om te zeggen: “We zien hoe hard je werkt, we waarderen het, en we willen dat je geniet van de ervaring die je anderen biedt.”

Bij TIPPR zetten we ons in voor de erkenning en ondersteuning van horecamedewerkers. We zijn ervan overtuigd dat het ervaren van een dag als gast in de horeca een welverdiende beloning is voor deze TOPPR ‘s. Vooral wanneer de temperaturen stijgen en de werk op het terras en in de keuken warmer wordt, verdienen ze deze extra waardering op hun vrije dag extra.

Chef aan het werk bij open vuur
Chef aan het werk met het snijden van groenten

Club Cabo Hospitality Club  

Als TIPPR en Club Cabo nodigen we daarom alle horecamedewerkers uit bij Club Cabo Hospitality Club in Zandvoort deze zomer. Op jouw vrije dag krijg je 15% korting op je rekening en ben je gegarandeerd van de beste tafel. Iedere horecamedewerker is een TOPPR en verdiend zijn of haar waardering!

Bij TIPPR snappen we hoe hard horecamedewerkers werken. Daarom is het zo’n verademing tijdens je vrije dag te switchen van medewerker naar gast. 

We geven daarom horecamedewerkers de kans om achterover te leunen, te relaxen en te genieten van de vibe die je normaal gesproken zelf creëert. Op je vrije dagen ontvangen alleen horecamedewerkers exclusieve privileges:

  • Ontvang 15% korting op je rekening 
  • Je hebt gegarandeerd de beste tafel 
  • Redcarpet treatment

Reserveer bij Club Cabo Hospitality Club?

Werk je in de horeca en droom je van een zomerse dag met je voeten in het zand? Reserveer dan een plek bij Club Cabo Hospitality Club. Vul het onderstaande formulier in of stuur een e-mail naar jakob@clubcabo.nl.

TIPPR vindt het belangrijk om hardwerkende horecamedewerkers in het zonnetje te zetten en onze waardering uit te spreken naar deze TOPPR’s.

Daarom wordt er elke maand één horeca-toppr gekozen die het podium krijgt. Als TIPPR willen we de eerste zes genomineerde TOPPR’s feliciteren. Er zullen er in 2023 nog 6 volgen. Wil je meer lezen over het TOPPR initiatief, klik hier

De eerste zes horeca toppr's van 2023 zijn bekend
Horeca TOPPR’s 2023

Ook een TOPPR nomineren?

Welke horeca TOPPR wil jij in het zonnetje zetten?

Missie

Meer waardering voor horecamedewerkers creëren door ze een podium te geven en op deze manier de horeca onder de aandacht te brengen.

Visie

Door het personeelstekort is het noodzakelijk om de bestaande medewerkers extra te waarderen. Door horecamedewerker in de spotlight ze zetten, creëren we bewustwording en waardering voor de horeca.

Doelstelling

Elke maand één TOPPR kiezen die in het zonnetje wordt gezet, om zo meer aanzien te creëren voor horecamedewerkers. 

Wat houdt een horeca-toppr in? 

Elke maand kiezen wij een horecamedewerker uit die we een podium geven via de socials van TIPPR en de partners die dit initiatief ondersteunen. 

Waarom wil je horeca-toppr zijn? 

Als TOPPR van de maand zal je in het zonnetje worden gezet. We zullen je via social media extra onder de aandacht brengen en ook jouw werkplek een extra podium geven. 

Daarnaast ontvang je een TOPPR-pakket om er een feestje van te maken. Elke maand is het weer een andere prijs en aan het eind van het jaar zal de TOPPR van het jaar gekozen worden. Deze TOPPR gaat als gast de horeca zelf beleven als echte winnaar!

Wanneer ben je een horeca-toppr?

Een horeca-toppr is een horecamedewerker die zich onderscheidend heeft opgesteld en een bijzondere bijdrage heeft geleverd. 

Hoe wordt een horeca-toppr uitgekozen? 

Elke maand kun jij je horeca-toppr insturen via www.tippr.nl/toppr. Horecamedewerkers kunnen door hun collega’s, leidinggevende of gasten opgegeven worden als zij iets extra’s hebben gedaan.

Deze medewerker verdient extra waardering als deze bijvoorbeeld een werkdienst heeft overgenomen, een extra dag heeft gewerkt, een menu heeft bedacht of bijvoorbeeld iets extra’s voor een gast heeft gedaan. 

Ben jij de horeca-toppr van 2023?

Op de laatste dag van iedere maand zal de horeca-toppr van de maand worden bekendgemaakt. Aan het eind van het jaar worden alle TOPPR’s nogmaals benoemd en wordt er door de horeca gestemd wie de horeca-toppr van het jaar is. 

Waarom doen we dit? 

Horecamedewerkers vinden is erg lastig. Steeds minder mensen willen in de horeca werken of werken een kortere tijd. Door horecamedewerkers in het zonnetje te zetten, voelen ze zich extra gewaardeerd, waardoor ze hun werk nog leuker gaan vinden. Ze zullen langer blijven werken en eventueel nieuwe medewerkers werven. 

Heb jij een collega of horecamedewerker die je in het zonnetje zou willen zetten? Stuur hieronder je gegevens en verhaal in. Waarom is hij/zij volgens jou de horeca-toppr van de maand? Misschien staat jouw collega of horecamedewerker straks wel op het podium. 

Spreek jouw waardering uit voor jouw horeca-toppr en laat zien dat ze het niet voor niets doen!

TOPPR partners

Tekst credits: Esther Derks

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR'n.

Nu je hier toch bent ...

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR-app

Laatste artikelen

TOPPR: Geurt Jan Heikamp – de Koning van Denemarken 

Kom je eten bij café-restaurant de Koning van Denemarken in Rhenen, dan maakt gastheer Geurt Jan Heikamp er een feestelijke beleving van. Hij toont...

Trendrapport 2024 – Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg