Horeca TOPPR gezocht! Wij zijn op zoek naar nominaties voor de horeca TOPPR van 2023. Elke maand zetten we een hardwerkende horecamedewerker in de schijnwerpers die zich onderscheidt door hun uitzonderlijke bijdrage aan de horeca. Deze TOPPR’s zijn de drijvende kracht achter de ‘huiskamer van Nederland’ en verdienen erkenning en waardering. Tijdens de Horecava van 2024 zullen we uit deze 12 genomineerden de TOPPR van 2023 bekendmaken.”
Ontdek hoe je een horeca-toppr kunt nomineren en laat je inspireren door de verhalen van de genomineerde TOPPR’s die al in de schijnwerpers hebben gestaan. Draag bij aan het creëren van meer waardering voor horecamedewerkers door jouw TOPPR te nomineren!”
Horecamedewerkers staan onder enorme druk door het personeelstekort. Ze draaien vaak extra uren en dagen. Waardering voor deze hardwerkende collega's is zeker in deze tijd cruciaal. Een tip (fooi) is tegenwoordig een uitzondering, terwijl de waardering van de gasten juist zo’n belangrijke motivatie is voor het personeel. Werken in de horeca is namelijk passie voor gastvrijheid.
Bij TIPPR hechten we veel waarde aan het belichten van de verhalen van deze toegewijde horecamedewerkers. Daarom kiezen we op de laatste dag van elke maand, één horeca-toppr om in de schijnwerpers te zetten en onze waardering te tonen.
TOPPR
Missie
Meer waardering voor horecamedewerkers creëren door ze een podium te geven en op deze manier de horeca onder de aandacht te brengen.
Visie
Door het personeelstekort is het noodzakelijk om de bestaande medewerkers extra te waarderen. Door horecamedewerker in de spotlight ze zetten, creëren we bewustwording en waardering voor de horeca.
Doelstelling
Elke maand één TOPPR kiezen die in het zonnetje wordt gezet, om zo meer aanzien te creëren voor horecamedewerkers.
Wat houdt een horeca-toppr in?
Elke maand kiezen wij een horecamedewerker uit die we een podium geven via de socials van TIPPR en de partners die dit initiatief ondersteunen.
Waarom wil je horeca-toppr zijn?
Als TOPPR van de maand zal je in het zonnetje worden gezet. We zullen je via social media extra onder de aandacht brengen en ook jouw werkplek een extra podium geven.
Daarnaast ontvang je een TOPPR-pakket om er een feestje van te maken. Elke maand is het weer een andere prijs en aan het eind van het jaar zal de TOPPR van het jaar gekozen worden. Deze TOPPR gaat als gast de horeca zelf beleven als echte winnaar!
Wanneer ben je een horeca-toppr?
Een horeca-toppr is een horecamedewerker die zich onderscheidend heeft opgesteld en een bijzondere bijdrage heeft geleverd.
Hoe wordt een horeca-toppr uitgekozen?
Elke maand kun jij je horeca-toppr insturen via www.tippr.nl/toppr. Horecamedewerkers kunnen door hun collega’s, leidinggevende of gasten opgegeven worden als zij iets extra’s hebben gedaan. Deze medewerker verdient extra waardering als deze bijvoorbeeld een werkdienst heeft overgenomen, een extra dag heeft gewerkt, een menu heeft bedacht of bijvoorbeeld iets extra’s voor een gast heeft gedaan.
Ben jij de horeca-toppr van 2023?
Op de laatste dag van iedere maand zal de horeca-toppr van de maand worden bekendgemaakt. Aan het eind van het jaar worden alle TOPPR’s nogmaals benoemd en wordt er door de horeca gestemd wie de horeca-toppr van het jaar is.
Waarom doen we dit?
Horecamedewerkers vinden is erg lastig. Steeds minder mensen willen in de horeca werken of werken een kortere tijd. Door horecamedewerkers in het zonnetje te zetten, voelen ze zich extra gewaardeerd, waardoor ze hun werk nog leuker gaan vinden. Ze zullen langer blijven werken en eventueel nieuwe medewerkers werven.
Heb jij een collega of horecamedewerker die je in het zonnetje zou willen zetten? Stuur hieronder je gegevens en verhaal in. Waarom is hij/zij volgens jou de horeca-toppr van de maand? Misschien staat jouw collega of horecamedewerker straks wel op het podium.
Spreek jouw waardering uit voor jouw horeca-toppr en laat zien dat ze het niet voor niets doen!
De Horecava was weer terug en we hebben gezamenlijk er een feestje van gemaakt.De horeca staat met zijn personeelstekort onderdruk. Een extra rede om horecamedewerkers die elke dag klaar staan voor hun gasten in het zonnetje te zetten tijdens de Horecava 2023.
TIPPR gaf tijdens de Horecava de horeca een podium om een feestje te bouwen en ging samen met de Horecava opzoek naar de TOPPR van de maand. De Horecava was de aftrap voor de TOPPR actie om iedere maand opzoek te gaan naar de TOPPR van de maand.
TIPPR is trots op de horeca en bouwde daarom tijdens de beurs een TOPPR festival. Op dit horecapodium was er extra aandacht voor de hardwerkende medewerkers die dagelijks voor hun gasten klaarstaan.
Hiervoor bouwde we op het trendLAB een oase van gezelligheid voor & door horecaprofessionals. Onze horeca DJ bouwt een professioneel mini festival en je zintuigen worden geprikkeld door de verrassende cocktails van Maxxium en en dé oude kaas van De Rotterdamsche Oude.
Indeling Horecava & TIPPR
No Waste Lunch
Op maande 9 januari organiseerde we een No Waste Lunch om te vieren dat de Horecava weer terug was. Tijdens deze lunch nemen we 24 gasten mee in de No Waste uitdagingen en bespraken we de trends voor 2023.
Radio Horeca
Tijdens de Horecava ging Radio Horeca op initiatief van Bidfood weer de lucht in. TIPPR besprak iedere dag tijdens de Horecava in het Sluitrondje van 17:00 tot 18:30 de trends die we voor 2023 kunnen verwachten.
Binnenkort publiceren we hier ook het trendrapport, de volgende thema's kan je verwachten:
Elixers – Gezond Dr*nken
AI – medewerkers
Medewerkers worden sneeuwvlokjes
De Korte Keten en De Botanische Gastronomie
No Money to Waste
Radio Horeca DJ's
Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR'n.
Nu je hier toch bent ...
Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?
Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier
Ontdek hoe Dennis van den Beld, chef-kok van Restaurant Het Roode Koper, zijn toptalent in de horeca koestert. Hij benadrukt het belang van luisteren...
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.NatuurlijkPrivacybeleid