fbpx

Horeca zonder personeel

In San Francisco is een (voor Nederland) vernieuwend concept neergezet: een fastfresh concept waarbij gasten op een iPad hun eten bestellen, met hun creditcard door de gleuf swipen en onzichtbare koks direct aan de slag gaan met het eten. Op een beeldscherm verschijnt na een aantal minuten een nummer van het luikje waarin het gerecht klaar staat. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de eerste Eatsa winkel zijn deuren opent op het Europees continent. Of is dit stiekem gewoon afgekeken van de FEBO?

Foto credit: Eatsa

https://social.tippr.nl/horeca-zonder-personeel

Laatste artikelen

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg