fbpx

Horeca zonder personeel

In San Francisco is een (voor Nederland) vernieuwend concept neergezet: een fastfresh concept waarbij gasten op een iPad hun eten bestellen, met hun creditcard door de gleuf swipen en onzichtbare koks direct aan de slag gaan met het eten. Op een beeldscherm verschijnt na een aantal minuten een nummer van het luikje waarin het gerecht klaar staat. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de eerste Eatsa winkel zijn deuren opent op het Europees continent. Of is dit stiekem gewoon afgekeken van de FEBO?

Foto credit: Eatsa

https://social.tippr.nl/horeca-zonder-personeel

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg