Je moet blijven meegaan met de tijd. Anders red je het niet, helaas. Kijk goed om je heen en neem in je op wat je ziet. Wat gebeurt er op de markt? De tijd raast voorbij en trends razen makkelijk mee. De ene trend is de andere niet en voor je het weet is een bepaalde trend alweer verleden tijd. Meegaan in de tijd is key en mag niet vergeten worden. Iets wat nu werkt, moet over een tijd misschien wat bijgeschaafd worden. Alles voor de groei, ontwikkeling en natuurlijk de omzet. Zorg dat je ziet waar jouw doelgroep behoefte aan heeft. Ken je doelgroep. Houd social media in de gaten en weet wat er speelt.
Houd je kennis up to date
https://social.tippr.nl/houd-je-kennis-up-to-date
Laatste artikelen
Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour
TIPPR-team - 0
Bidfood
Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...
Van drukte naar duidelijkheid
TIPPR-team - 0
Rabbit Messenger
Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Insight
Wagyu Biefstuk Classificaties
Waarom A5 Wagyu de Beste Keuze is voor Horeca MargeWagyu biefstuk wordt wereldwijd geprezen om zijn malsheid, rijke smaak en...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.