fbpx

Houd voedsel en bier gescheiden

En dan hebben we het natuurlijk niet over een biertje tijdens het eten, want dat mag absoluut. Het gaat erom dat je geen voedsel en levensmiddelen op moet slaan in de koelcel met kelderbier. De koelmachine heeft de taak om bier koud te houden en niet om andere producten koud te maken. Tevens kunnen bacteriën en schimmel ontstaan, die op de installatie kunnen terechtkomen. De omringende geuren van het opgeslagen eten of afval kunnen de smaak van het bier nadelig beïnvloeden en zijn bovendien slecht voor de hygiëne. Dat willen we natuurlijk niet. Houd dit daarom gescheiden en zorg ervoor dat beide partijen lekker en hygiënisch blijven.

https://social.tippr.nl/houd-voedsel-en-bier-gescheiden

Laatste artikelen

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg