fbpx

Houd voedsel en bier gescheiden

En dan hebben we het natuurlijk niet over een biertje tijdens het eten, want dat mag absoluut. Het gaat erom dat je geen voedsel en levensmiddelen op moet slaan in de koelcel met kelderbier. De koelmachine heeft de taak om bier koud te houden en niet om andere producten koud te maken. Tevens kunnen bacteriën en schimmel ontstaan, die op de installatie kunnen terechtkomen. De omringende geuren van het opgeslagen eten of afval kunnen de smaak van het bier nadelig beïnvloeden en zijn bovendien slecht voor de hygiëne. Dat willen we natuurlijk niet. Houd dit daarom gescheiden en zorg ervoor dat beide partijen lekker en hygiënisch blijven.

https://social.tippr.nl/houd-voedsel-en-bier-gescheiden

Laatste artikelen

Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour

Bidfood Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...

Van drukte naar duidelijkheid

Rabbit Messenger Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg