Kinderen zijn soms moeilijk te verblijden met iets anders dan friet en kroket. Daarom gaan veel restaurants die een menu voor kinderen hebben toch nog de veilige weg. Er zijn een hoop snacks die zoetigheid met zich meebrengen en die ook lekker zijn voor kinderen. Met vandaag in de hoofdrol: abrikozen met bacon en geitenkaas.
Wat heb je nodig??(voor 14 stuks)
7 abrikozen
125 gr geitenkaas
100 gr bacon
Hoe maak je dit?
1. Verwam de oven voor op 200 graden Celsius (hetelucht)
2. Halveer de abrikozen en verwijder de pit
3. Verdeel de geitenkaas over de holtes van de abrikoos.
4. Wikkel een plakje bacon om de gevulde abrikoos.
5. Leg de gevulde abrikozen in een ovenschaaltje of op een bakplaatje. Bak de abrikozen in 15 tot 20 minuten goudbruin in de oven op 200 graden Celsius (hetelucht).
Recept en foto: Uit Paulines Keuken