fbpx

HOW TO: Abrikozen met bacon en geitenkaas

Kinderen zijn soms moeilijk te verblijden met iets anders dan friet en kroket. Daarom gaan veel restaurants die een menu voor kinderen hebben toch nog de veilige weg. Er zijn een hoop snacks die zoetigheid met zich meebrengen en die ook lekker zijn voor kinderen. Met vandaag in de hoofdrol: abrikozen met bacon en geitenkaas.

Wat heb je nodig??(voor 14 stuks)
7 abrikozen
125 gr geitenkaas
100 gr bacon

Hoe maak je dit?
1. Verwam de oven voor op 200 graden Celsius (hetelucht)
2. Halveer de abrikozen en verwijder de pit
3. Verdeel de geitenkaas over de holtes van de abrikoos.
4. Wikkel een plakje bacon om de gevulde abrikoos.
5. Leg de gevulde abrikozen in een ovenschaaltje of op een bakplaatje. Bak de abrikozen in 15 tot 20 minuten goudbruin in de oven op 200 graden Celsius (hetelucht).

Recept en foto: Uit Paulines Keuken

https://social.tippr.nl/how-to-abrikozen-met-bacon-en-geitenkaas

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg