fbpx

HOW TO: Bosvruchten en granola feest ontbijt

De all day breakfast trend is still going strong. Om die reden mag het ontbijt wel wat meer creativiteit gebruiken. Croissants zijn heerlijk, maar er mag wat meer variatie op de menukaart. Tevens zorgt een good uitziend ontbijtje ook voor reclame op Instagram.

Wat heb je nodig?
(1 persoon)
Flinke hand blauwe bessen
2-3 aardbeien
400 gram kwark
2 scheppen granola

Hoe maak je dit?
1. Doe het fruit in een kom en pureer met een staafmixer. Mix hier vervolgens twee scheppen Go On, plantaardige variatie op kwark, doorheen.
2. Neem een groot glas en vul dit voor 1/4 met Go On. Verdeel hier vervolgens wat (maximaal de helft) van de roze fruitmix overheen, zorg dat het een mooi laagje is en aan de rand goed aansluit op het glas.
3. Verdeel hier daarna een laagje (1 of 2 scheppen) granola overheen. Vervolgens herhaal je het aanbrengen van de laagjes: eerst een laagje Go On, daarna een laagje fruitmix en tenslotte wat granola. Garneer eventueel met wat aardbeien en blauwe bessen. 

Recept en foto: Cotton and Cream

https://social.tippr.nl/how-to-bosvruchten-en-granola-feest-ontbijt

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg