fbpx

HOW TO: Carrotcake havermout ontbijt

Dat is een hele mond vol: carrotcake havermout ontbijt. Maar het is wél een lekkere mond vol. Ideaal voor gasten die een kickstart nodig hebben, om de rest van de dag te kunnen knallen. Dit ontbijt zal een winnaar zijn op de menukaart!

Wat heb je nodig??(Voor 1 persoon)
40 gr havermout
200 ml amandelmelk
1 wortel
o,5 appel
1 el rozijnen
1 el gehakte pecannoten
Snuf kaneel

Hoe maak je dit?
1. Verwarm de melk met de havermout in een steelpannetje op een middelhoog vuur.

2. Rasp de wortel en voeg dit bij de havermout. Breng de havermoutpap aan de kook en laat het een paar minuten koken. Ik gebruik zelf meestal havermout van AH Basic, deze is supersnel klaar.

3. Doe de warme pap in een kom.

4. Garneer de carrot cake havermout met wat plakjes appel, wat rozijnen en wat gehakte pecannoten.

5. Breng de havermoutpap verder op smaak met een snuf kaneel en eventueel wat honing of maple syrup.

Recept en foto: Uit Pauline’s Keuken

https://social.tippr.nl/how-to-carrotcake-havermout-ontbijt

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg