fbpx

HOW TO: Ceviche

Ceviche is een rauwe-visschotel die vooral populair is in de Spaanstalige landen van Latijns-Amerika. Voor de bereiding van ceviche kunnen verschillende soorten vis gebruikt worden.

Ingrediënten
– 400 gram zeebaars
– 1 rode chilipeper
– 8 korianderblaadjes
– 3 blaadjes venkel
– 3 citroenen, geperst
– 8 munt blaadjes
– 2 lente uien
– 1 zwarte peper
– 1 rode paprika
– 1 theelepel zout
– Olijfolie

Bereidingswijze:
1. Snijd de vis in blokjes van 1 cm en doe ze in een kom samen met de paprika en de lente ui. Dek het af en zet het in te koelkast totdat je het weer nodig hebt.
2. Mix het citroensap, zout en chili in een kom en zet het in de koelkast.
3. Was en droog de kruiden en zet het in de koelkast.
4. Giet de citroendressing over de vis en mix het goed. Laat het vervolgens 2,5 minuut staan voordat je het op het bord doet.
5. Gooi bijna alles van de kruiden in de kom en mix het goed.
6. Zodra de vis wordt geserveerd kun je de rest van de kruiden over het gerecht doen.

Tadaa, een heerlijk, zomers gerecht!

https://social.tippr.nl/how-to-ceviche

Laatste artikelen

Duurzame Reiniging in de Horeca

Ecolab - MAXX Synbiotic Waarom duurzame reiniging in de Horeca? Ontdek de Kracht van SynbioticaAls horecaondernemer weet je hoe belangrijk schoonheid en hygiëne zijn. Maar...

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg