fbpx

HOW TO: Ceviche

Ceviche is een rauwe-visschotel die vooral populair is in de Spaanstalige landen van Latijns-Amerika. Voor de bereiding van ceviche kunnen verschillende soorten vis gebruikt worden.

Ingrediënten
– 400 gram zeebaars
– 1 rode chilipeper
– 8 korianderblaadjes
– 3 blaadjes venkel
– 3 citroenen, geperst
– 8 munt blaadjes
– 2 lente uien
– 1 zwarte peper
– 1 rode paprika
– 1 theelepel zout
– Olijfolie

Bereidingswijze:
1. Snijd de vis in blokjes van 1 cm en doe ze in een kom samen met de paprika en de lente ui. Dek het af en zet het in te koelkast totdat je het weer nodig hebt.
2. Mix het citroensap, zout en chili in een kom en zet het in de koelkast.
3. Was en droog de kruiden en zet het in de koelkast.
4. Giet de citroendressing over de vis en mix het goed. Laat het vervolgens 2,5 minuut staan voordat je het op het bord doet.
5. Gooi bijna alles van de kruiden in de kom en mix het goed.
6. Zodra de vis wordt geserveerd kun je de rest van de kruiden over het gerecht doen.

Tadaa, een heerlijk, zomers gerecht!

https://social.tippr.nl/how-to-ceviche

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg