fbpx

HOW TO: Chips met knoflookmayo en picklecream

Alhoewel de dipsauzen van Duyvis natuurlijk altijd lekker blijven (beetje nostalgie) kunnen we toch iets meer uitpakken dan dat. Je mag best chips serveren als borrelhapje, maar dan moet je het wel creatief aanpakken. Wij kwamen een recept tegen op Foodyard en wilde deze graag met jullie delen.

Wat heb je nodig?
– Paprika chips
– Trostomaten
– Rucola
– Salad pea
– Basil cress
– Gefermenteerde knoflook mayonaise
– Griekse yoghurt
– Aji Amarillo pickles

Hoe maak je dit?
1. Doe de chips in een puntzak en leg op het bord.
2. Snijd de tomaten klein en verdeel over het bord met de rucola, salad pea en basil cress.
3. Spuit met een spuitzak toefjes Aji Amarillo Pickles crème tussen de tomaten en cressen. Doe hetzelfde met de Griekse yoghurt en de gefermenteerde knoflook-mayonaise.

Recept en foto: Foodyard

https://social.tippr.nl/how-to-chips-met-knoflookmayo-en-picklecream

Laatste artikelen

Variabele prijsstelling in de horeca

De horeca maakt momenteel een belangrijke transformatie door waarbij betere bezetting en prijsflexibiliteit cruciaal zijn. Het gebruik van bestelzuilen met variabele prijsstelling stelt gasten...

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg