fbpx

HOW TO: Courgetti met tomaat en pesto

Tegenwoordig worden er meer glutenvrije gerechten geserveerd. De vraag naar glutenvrije opties groeit, dus het kon niet uitblijven dat dit ook steeds vaker op de menukaart te zien is. Hier is een heerlijk en eenvoudig recept voor courgetti met pesto.

Ingrediënten

Pesto:

  • 400g tin butter beans, uitgelekt
  • 2 grote tenen knoflook
  • 10 zongedroogde tomaten
  • 75g verse basilicum (bewaar een paar om te garneren)
  • 4 eetlepels citroensap
  • Snufje chilivlokken
  • Zout en peper

Courgetti:

  • 6 courgettes
  • 2 grote, rijpe avocado’s
  • Rode chili (fijn gesneden)
  • 2 eetlepels extra vierge olijfolie

Bereidingswijze

  1. Pesto maken: Blend alle pesto-ingrediënten met 9 eetlepels water tot een pesto-substantie. Niet te fijn pureren. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Courgetti bereiden: Snijd de courgettes in spaghettivormige reepjes of gebruik een spiraalsnijder.
  3. Mengsel: Voeg de pesto toe aan de courgetti en meng tot de pesto gelijkmatig verdeeld is.
  4. Serveren: Leg de courgetti op een bord en garneer met blokjes avocado, basilicum, chili en een beetje olijfolie.

https://social.tippr.nl/how-to-courgetti-met-tomaat-en-pesto

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg