fbpx

HOW TO: De Dutch Coupe van Tess Posthumus

De 40e editie van de Lekker500 staat boordevol interviews met bekende Nederlandse chefs, cocktailshakers, recepten, trends, leesvoer en nog veel meer. Ook hét recept voor een cocktail met een vorstelijk tintje van bartender Tess Posthumus staat erin en die wilden wij graag met jullie delen. Drie keer raden wat het geheime ingrediënt is? Ofcourse, oranjebitter!

Nodig:
• 60 ml korenwijn
• 15 ml rode vermout
• 10 ml Cynar
• 1 dash sinaasappelbitters
• 1 dash oranjebloesemwater
• Sinaasappel om te garneren

Cocktailgereedschap:

• Lange cocktaillepel
• Coupe-glas

Bereiding:
1. Vul een mixing glas met ijsblokjes.
2. Schenk de korenwijn, rode vermout, Cynar, sinaasappelbitters en het oranjebloesemwater erbij.
3. Stir alle ingrediënten totdat zich vorst op de buitenkant van het mixing
4. glas begint te vormen.
5.Strain de cocktail in het glas.
6.Garneer met een sinaasappelzest.

Cheers!

Bron: Lekker500

https://social.tippr.nl/how-to-de-dutch-coupe-van-tess-posthumus

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg