fbpx

HOW TO: De Dutch Coupe van Tess Posthumus

De 40e editie van de Lekker500 staat boordevol interviews met bekende Nederlandse chefs, cocktailshakers, recepten, trends, leesvoer en nog veel meer. Ook hét recept voor een cocktail met een vorstelijk tintje van bartender Tess Posthumus staat erin en die wilden wij graag met jullie delen. Drie keer raden wat het geheime ingrediënt is? Ofcourse, oranjebitter!

Nodig:
• 60 ml korenwijn
• 15 ml rode vermout
• 10 ml Cynar
• 1 dash sinaasappelbitters
• 1 dash oranjebloesemwater
• Sinaasappel om te garneren

Cocktailgereedschap:

• Lange cocktaillepel
• Coupe-glas

Bereiding:
1. Vul een mixing glas met ijsblokjes.
2. Schenk de korenwijn, rode vermout, Cynar, sinaasappelbitters en het oranjebloesemwater erbij.
3. Stir alle ingrediënten totdat zich vorst op de buitenkant van het mixing
4. glas begint te vormen.
5.Strain de cocktail in het glas.
6.Garneer met een sinaasappelzest.

Cheers!

Bron: Lekker500

https://social.tippr.nl/how-to-de-dutch-coupe-van-tess-posthumus

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg