fbpx

HOW TO: De Dutch Coupe van Tess Posthumus

De 40e editie van de Lekker500 staat boordevol interviews met bekende Nederlandse chefs, cocktailshakers, recepten, trends, leesvoer en nog veel meer. Ook hét recept voor een cocktail met een vorstelijk tintje van bartender Tess Posthumus staat erin en die wilden wij graag met jullie delen. Drie keer raden wat het geheime ingrediënt is? Ofcourse, oranjebitter!

Nodig:
• 60 ml korenwijn
• 15 ml rode vermout
• 10 ml Cynar
• 1 dash sinaasappelbitters
• 1 dash oranjebloesemwater
• Sinaasappel om te garneren

Cocktailgereedschap:

• Lange cocktaillepel
• Coupe-glas

Bereiding:
1. Vul een mixing glas met ijsblokjes.
2. Schenk de korenwijn, rode vermout, Cynar, sinaasappelbitters en het oranjebloesemwater erbij.
3. Stir alle ingrediënten totdat zich vorst op de buitenkant van het mixing
4. glas begint te vormen.
5.Strain de cocktail in het glas.
6.Garneer met een sinaasappelzest.

Cheers!

Bron: Lekker500

https://social.tippr.nl/how-to-de-dutch-coupe-van-tess-posthumus

Laatste artikelen

No Waste TOPPR trui

Cheffix Samenwerking Cheffix en TipprWij zijn Cheffix! Onze passie ligt in het vervaardigen van betaalbare, hoogwaardige kokskleding. Met 25 jaar ervaring in de textiel, dankzij...

‘More Horeca Success’ voor bezoekers én exposanten!

BBB Maastricht BBB Maastricht is dé horecavakbeurs die Nederlandse en Belgische horecaprofessionals verbindt in MECC Maastricht van 7 t/m 9 oktober 2024.Bezoekers kunnen zich verheugen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg