fbpx

HOW TO: Espresso Roast Speciality

Batch Espresso Roast is een volle Schotse blend, met een diepe warmte en pittige aroma’s van koffie en donkere chocolade. De Blenders’ Batch Espresso Roast van Johnnie Walker is het resultaat van een experiment waarbij whisky’s gedistilleerd werden door sterk geroosterde gerst te gebruiken. Er ontstond daaruit een mout met intense donkere chocoladesmaken. Door de smaak met andere whiskey’s te combineren is er een subtiele zoetheid en lichte kruidigheid toegevoegd.
James Hoffmann, een expert in koffiebranden, experimenteerde samen met meesterbartenders om hun eigen perfect serves te creëren met de Johnnie Walker Blenders’ Batch Espresso Roast.
Ingrediënten
• 40 ml Johnnie Walker Blenders’
• Batch Espresso Roast
• 20 ml premium koffielikeur
• 20 ml zoete vermouth
• 1 citroenzeste
Bereiding
Mix alle ingrediënten in een mengglas en voeg ijsblokjes toe. Zeef in een gekoeld coupeglaasje. Garneer met een elegante limoenzeste en een druppel truffelolie in het midden van de cocktail.

Bron: Misset Horeca
Foto: pinterest

https://social.tippr.nl/how-to-espresso-roast-speciality

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg