fbpx

HOW TO: Espresso Roast Speciality

Batch Espresso Roast is een volle Schotse blend, met een diepe warmte en pittige aroma’s van koffie en donkere chocolade. De Blenders’ Batch Espresso Roast van Johnnie Walker is het resultaat van een experiment waarbij whisky’s gedistilleerd werden door sterk geroosterde gerst te gebruiken. Er ontstond daaruit een mout met intense donkere chocoladesmaken. Door de smaak met andere whiskey’s te combineren is er een subtiele zoetheid en lichte kruidigheid toegevoegd.
James Hoffmann, een expert in koffiebranden, experimenteerde samen met meesterbartenders om hun eigen perfect serves te creëren met de Johnnie Walker Blenders’ Batch Espresso Roast.
Ingrediënten
• 40 ml Johnnie Walker Blenders’
• Batch Espresso Roast
• 20 ml premium koffielikeur
• 20 ml zoete vermouth
• 1 citroenzeste
Bereiding
Mix alle ingrediënten in een mengglas en voeg ijsblokjes toe. Zeef in een gekoeld coupeglaasje. Garneer met een elegante limoenzeste en een druppel truffelolie in het midden van de cocktail.

Bron: Misset Horeca
Foto: pinterest

https://social.tippr.nl/how-to-espresso-roast-speciality

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg