fbpx

HOW TO: Frosé

Match made in heaven: rosé en ijs. Wellicht niet zo’n liefhebber bij de mannelijke gasten, maar de vrouwen zullen hier om staan te springen. Deze trend is al even bekend, maar dat maakt hem niet minder lekker. Hieronder het recept voor een zomerse frosé.

Wat heb je nodig:
– 750 ml rose wijn,
– 250 gram aardbeien,
– 1 flinke eetlepel suiker,
– 60 ml vermout of vodka,
– 2 eetlepels grenadine siroop

Hoe maak je het (pas op: heel moeilijk):
1. Mix alles in de blender.
2. Top af met een schijfje aardbei

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

https://social.tippr.nl/how-to-frose

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg