fbpx

HOW TO: gezoute karamel

Ingrediënten
– 10 ml water
– 200 g suiker
– 25 g boter (kamertemperatuur)
– 125 g slagroom (kamertemperatuur)
– 6 g zout 
– Hoge steelpan met dikke bodem 

Bereiding
– Was de hoge steelpan zodat de pan vochtig is
– Laat de suiker en het water in de pan smelten tot een karamel
– Haal de pan van het vuur en roer een klontje boter erdoor
– Afblussen met slagroom. Schrik niet: de karamel kan omhoog bubbelen. Gebruik daarom een hoge pan.
– Voeg wat zout toe 
– Naar mate de karamel afkoelt dikt hij nog in 

Bron: ELLE Eten

https://social.tippr.nl/how-to-gezoute-karamel

Laatste artikelen

Eiwitten in de Horeca: Meer dan een Hype

In een tijd waarin gezondheid, bewust eten en fitness steeds belangrijker worden voor consumenten, spelen eiwitten een hoofdrol in de menukaarten van de moderne...

Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca

Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg