fbpx

HOW TO: gezoute karamel

Ingrediënten
– 10 ml water
– 200 g suiker
– 25 g boter (kamertemperatuur)
– 125 g slagroom (kamertemperatuur)
– 6 g zout 
– Hoge steelpan met dikke bodem 

Bereiding
– Was de hoge steelpan zodat de pan vochtig is
– Laat de suiker en het water in de pan smelten tot een karamel
– Haal de pan van het vuur en roer een klontje boter erdoor
– Afblussen met slagroom. Schrik niet: de karamel kan omhoog bubbelen. Gebruik daarom een hoge pan.
– Voeg wat zout toe 
– Naar mate de karamel afkoelt dikt hij nog in 

Bron: ELLE Eten

https://social.tippr.nl/how-to-gezoute-karamel

Laatste artikelen

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg