fbpx

HOW TO: gezoute karamel

Ingrediënten
– 10 ml water
– 200 g suiker
– 25 g boter (kamertemperatuur)
– 125 g slagroom (kamertemperatuur)
– 6 g zout 
– Hoge steelpan met dikke bodem 

Bereiding
– Was de hoge steelpan zodat de pan vochtig is
– Laat de suiker en het water in de pan smelten tot een karamel
– Haal de pan van het vuur en roer een klontje boter erdoor
– Afblussen met slagroom. Schrik niet: de karamel kan omhoog bubbelen. Gebruik daarom een hoge pan.
– Voeg wat zout toe 
– Naar mate de karamel afkoelt dikt hij nog in 

Bron: ELLE Eten

https://social.tippr.nl/how-to-gezoute-karamel

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg