fbpx

HOW TO: Jägermeisterthee

Met oog op de kerstvakantie maken veel mensen zich, naast het voorbereiden op de kerstdagen, klaar om op wintersport te gaan. Als er iets is wat niet mag missen voor het ultieme wintersport gevoel is het een lekker sterk jägertheetje! Oorspronkelijk maak je Jägerthee met een mix van zwarte thee lekkere sterke rum en kruiden. Maar eigenlijk is de kruidige drank Jägermeister minstens zo geschikt. Hier een lekker receptje voor een ultieme winterse Jägerthee.

Ingrediënten:
3 gram Ceylon thee
160 ml. water (Gefilterd)
2st. kaneelstokjes
2st kruidnagel
Paar venkelzaadjes
15 ml bruine rum
20 ml jägermeister op kamertemperatuur

Bereiding:
Weeg de thee af. Doe deze in een theepot waar ruimte is om te ontvouwen en smaak af te geven aan het water. Voeg de kruidnagel, kaneel, venkelzaad en steranijs er direct aan toe. Giet water (160ml) op 95 graden op de thee. Zet de timer op 3 minuten. Als de tijd verstreken is, zeef de thee in een kan. Doe de bruine rum in een groot, gehard, cocktail of wijnglas. Voeg daar de nog warme thee aan toe. Voeg als laatste de Jägermeister toe. Warm drinken is het allerlekkerst!

Bron: Favorflav & Crusio Thee

https://social.tippr.nl/how-to-jaegermeisterthee

Laatste artikelen

Eiwitten in de Horeca: Meer dan een Hype

In een tijd waarin gezondheid, bewust eten en fitness steeds belangrijker worden voor consumenten, spelen eiwitten een hoofdrol in de menukaarten van de moderne...

Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca

Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg