fbpx

HOW TO: Kaasfondue met cheddar en bier

Zo’n kaasfondue past natuurlijk fantastisch bij het goede weer. Hoog tijd om daarom een aantal recepten te delen met heerlijke kaasfondues. Met vandaag in de hoofdrol: kaasfondue met cheddar en bier.

Wat heb je nodig?
– 350 ml pilsener
– ½ tl Dijon mosterd
– 1 teen knoflook
– ¼ tl hete saus
– 400 g cheddar, geraspt
– 2 tl maiszetmeel

Hoe maak je dit?
1. Verhit het bier, de mosterd, knoflook en hete saus in een pan op laag vuur en roer de kaas er samen met het maiszetmeel doorheen tot het geheel gesmolten en glad is.
2. Serveer met bijvoorbeeld gekookte Gelderse worst, aardappeltjes, stokbrood of appelpartjes.

Fotografie door Jaimes Baigrie, recept via Delish

https://social.tippr.nl/how-to-kaasfondue-met-cheddar-en-bier

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg