fbpx

HOW TO: Kaasfondue met cheddar en bier

Zo’n kaasfondue past natuurlijk fantastisch bij het goede weer. Hoog tijd om daarom een aantal recepten te delen met heerlijke kaasfondues. Met vandaag in de hoofdrol: kaasfondue met cheddar en bier.

Wat heb je nodig?

  • 350 ml pilsener
  • ½ tl Dijon mosterd
  • 1 teen knoflook
  • ¼ tl hete saus
  • 400 g cheddar, geraspt
  • 2 tl maiszetmeel

Hoe maak je dit?

  1. Verhit het bier, de mosterd, knoflook en hete saus in een pan op laag vuur en roer de kaas er samen met het maiszetmeel doorheen tot het geheel gesmolten en glad is.
  2. Serveer met bijvoorbeeld gekookte Gelderse worst, aardappeltjes, stokbrood of appelpartjes. Fotografie door Jaimes Baigrie, recept via Delish

https://social.tippr.nl/how-to-kaasfondue-met-cheddar-en-bier

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg