fbpx

HOW TO: Kaasfondue met cheddar en bier

Zo’n kaasfondue past natuurlijk fantastisch bij het goede weer. Hoog tijd om daarom een aantal recepten te delen met heerlijke kaasfondues. Met vandaag in de hoofdrol: kaasfondue met cheddar en bier.

Wat heb je nodig?

  • 350 ml pilsener
  • ½ tl Dijon mosterd
  • 1 teen knoflook
  • ¼ tl hete saus
  • 400 g cheddar, geraspt
  • 2 tl maiszetmeel

Hoe maak je dit?

  1. Verhit het bier, de mosterd, knoflook en hete saus in een pan op laag vuur en roer de kaas er samen met het maiszetmeel doorheen tot het geheel gesmolten en glad is.
  2. Serveer met bijvoorbeeld gekookte Gelderse worst, aardappeltjes, stokbrood of appelpartjes. Fotografie door Jaimes Baigrie, recept via Delish

https://social.tippr.nl/how-to-kaasfondue-met-cheddar-en-bier

Laatste artikelen

Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?

Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre outfits tijdens het Eurovisie...

NIEUW! Hügli Premium sauzen

Hügli Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg