fbpx

HOW TO: Kaasfondue met gerookte mozzarella

Zo’n kaasfondue past natuurlijk fantastisch bij het goede weer. Hoog tijd om daarom een aantal recepten te delen met heerlijke kaasfondues. Met vandaag in de hoofdrol: kaasfondue met mozzarella

Wat heb je nodig?
– 230 g roomkaas, op kamertemperatuur
– 110 g gerookte mozzarella
– 110 g Provolone
– 50 g geraspte parmezaan
– 230 g zure room
– ½ el gedroogde tijm
– ½ el Italiaanse kruiden
– ¼ el chilivlokken
– Zout en peper
– 1 tomaat, in blokjes
– 1 el peterselie, fijngehakt

Hoe maak je dit?
1. Verwarm de oven voor tot 175 graden Celcius.
2. Doe de roomkaas, de mozzarella, provolonekaas, zure room, thijm, Italiaanse kruiden en de chilivlokken in een grote kom. Roer tot het een geheel is. Breng op smaak met zout en peper.
3. Doe het kaasmengsel in een kleine, ovenvaste pan of schaal. Zet zo’n 20-25 minuten in de oven tot er zich bubbels in de kaas vormen.
4. Garneer met de tomaat en peterselie en serveer met stokbrood.

Fotografie door Jon Boulton, recept via Delish.

https://social.tippr.nl/how-to-kaasfondue-met-gerookte-mozzarella

Laatste artikelen

Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit

We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg