fbpx

HOW TO: Kaasvlinders

Kinderen zijn soms moeilijk te verblijden met iets anders dan friet en kroket. Daarom gaan veel restaurants die een menu voor kinderen hebben toch nog de veilige weg. Er zijn een hoop snacks die zoetigheid met zich meebrengen en die ook lekker zijn voor kinderen. Met vandaag in de hoofdrol: kaasvlinders!

Wat heb je nodig?
(voor 20 stuks)
1 lap vers bladerdeeg (270 gr)
100 gr oude kaas
1 el paprikapoeder
1 ei

Hoe maak je dit?
1. Rol het bladerdeeg uit. Beleg het bladerdeeg met de kaas en wat paprikapoeder.

2. Rol het bladerdeeg aan de korte zijde tot het midden op. (aan beide kanten)

3. Klop het eitje los en plak de zijdes tegen elkaar aan met het ei.

4. Verpak de rol in bakpapier en laat deze een half uurtje opstijven in de vriezer. Op deze manier kan je het bladerdeeg veel makkelijker snijden.

5. Haal vervolgens het bladerdeeg uit de vriezer en verdeel de rol in stukjes van 0,5 cm.

Recept en foto: Uit Paulines Keuken

https://social.tippr.nl/how-to-kaasvlinders

Laatste artikelen

TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag

TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...

A table gerechten

Ardo In een tijd waarin keukenpersoneel schaars is en de vraag naar snelle oplossingen toeneemt, biedt Ardo een assortiment bereide groenten dat perfect inspeelt op...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg