fbpx

HOW TO: Kaasvlinders

Kinderen zijn soms moeilijk te verblijden met iets anders dan friet en kroket. Daarom gaan veel restaurants die een menu voor kinderen hebben toch nog de veilige weg. Er zijn een hoop snacks die zoetigheid met zich meebrengen en die ook lekker zijn voor kinderen. Met vandaag in de hoofdrol: kaasvlinders!

Wat heb je nodig?
(voor 20 stuks)
1 lap vers bladerdeeg (270 gr)
100 gr oude kaas
1 el paprikapoeder
1 ei

Hoe maak je dit?
1. Rol het bladerdeeg uit. Beleg het bladerdeeg met de kaas en wat paprikapoeder.

2. Rol het bladerdeeg aan de korte zijde tot het midden op. (aan beide kanten)

3. Klop het eitje los en plak de zijdes tegen elkaar aan met het ei.

4. Verpak de rol in bakpapier en laat deze een half uurtje opstijven in de vriezer. Op deze manier kan je het bladerdeeg veel makkelijker snijden.

5. Haal vervolgens het bladerdeeg uit de vriezer en verdeel de rol in stukjes van 0,5 cm.

Recept en foto: Uit Paulines Keuken

https://social.tippr.nl/how-to-kaasvlinders

Laatste artikelen

Horeca 2025: Belangrijke Veranderingen per 1 jan!

Per 1 januari 2025 treden er diverse wijzigingen in werking die van belang zijn voor horecaondernemers. Hieronder een overzicht van de belangrijkste veranderingen:1. Nieuwe...

Advocaat op je dessertkaart in de horeca

Advocaatlikeur is een romige, meestal gele likeur die voornamelijk is gemaakt van eidooiers, suiker, en een sterke alcoholische basis, vaak brandewijn of jeneverbessen. De...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg