fbpx

HOW TO: Mango smoothie

Ingrediënten:
– 2 tot 3 verse mango’s
– 1,5 limoen, uitgeknepen
– 9 ijsklontjes
– snufje zeezout
– 20 muntblaadjes plus extra om te garneren

Bereidingswijze:
1. Om een mango open te snijden in eilandstijl, houd hem verticaal en snijd hem in de lengte langs de pit. Je snijd aan elke kant van de pit om de mango los van de pit te krijgen. Zodra je twee pitloze halve mango’s hebt snijd je er een kruisje-bolletje raster in en plop je hem open.
2. Gooi de mango, het zeezout en de ijsklontjes in de blender en blend op hoge stand totdat het glad is. Pauzeer en voeg de muntblaadjes toe. Blend nog 10 tot 15 seconden en klaar is kees.
3. Je kunt het drinken als een smoothie, maar je kunt het ook eten als een smoothiebowl. Je gasten zullen hier zeker van genieten!

Mocht je nu zin hebben om ijsjes te maken, dan kun je dit natuurlijk ook doen! Healthy ijsjes tevens super trending.

https://social.tippr.nl/how-to-mango-smoothie

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg