fbpx

HOW TO: Matcha milkshake

Matcha is niet meer weg te denken en we houden ervan dat er steeds meer creaties worden gemaakt. Milkshakes zijn sowieso al niet te weerstaan, maar als er ook nog eens een gezonde variant van op de menukaart staat staan we al helemaal te springen om oneindig veel milkshakes drinken?

Wat hebben we nodig?
100 ml ongezoete amandelmelk (een andere ongezoete plantaardige melk kan ook, zoals soja of haver)
2 bolletjes soja-ijs (kokosijs is ook lekker in combinatie met matcha!)
een snufje zout
1/4 theelepel vanille extract
1 theelepel matchapoeder + een beetje voor de garnering

Hoe maken we dit?
1. Meng eerst de matcha met de melk. Dit zou je het beste met een matchaklopper kunnen doen, maar met een garde kan ook.

2. Doe alle ingrediënten in de blender en laat draaien tot het een mooi en luchtig geheel is.

3. Voeg eventueel naar smaak meer matcha toe – een theelepel is om mee te beginnen, maar misschien vind je een aanweziger matchasmaak lekkerder.

4. Garneer de milkshake met wat extra matchapoeder en serveer in een groot glas met een rietje.

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Foto en recept: De Groene Meisjes

https://social.tippr.nl/how-to-matcha-milkshake

Laatste artikelen

Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?

Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre outfits tijdens het Eurovisie...

NIEUW! Hügli Premium sauzen

Hügli Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg