fbpx

HOW TO: Mozzarella portobello’s

De herfst is er weer en dat betekent dat de menukaart weer aangepast kan worden op een nieuw seizoen. Tijd om weer creatief te zijn en gasten te verblijden met heerlijke, herfstachtige recepten.

Wat heb je nodig?
(4 personen)
8 flinke portobello’s
olijfolie
2-3 el pesto, liefs vers
1 bol mozzarella, in stukken gescheurd
2 el pijnboompitten
8 sneetjes ciabatta

Hoe maak je dit?
Leg de portobello’s in een licht met olie bestreken ovenschaal en verdeel de pesto en de mozzarella erover. Bestrooi met de pijnboompitten en zet 8-10 min onder een niet te hete grill. Als de kaas is gesmolten en begint te borrelen zijn ze klaar. Rooster intussen het brood en serveer bij de portobello’s.

Recept en foto: ELLE Eten

https://social.tippr.nl/how-to-mozzarella-portobello-s

Laatste artikelen

Variabele prijsstelling in de horeca

De horeca maakt momenteel een belangrijke transformatie door waarbij betere bezetting en prijsflexibiliteit cruciaal zijn. Het gebruik van bestelzuilen met variabele prijsstelling stelt gasten...

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg