fbpx

HOW TO: Overheerlijke mosselen

Het is weer tijd voor mosselen! Niet alleen lekker om te eten, maar ook nog eens heel gezellig. Gasten kunnen met een aantal man aan tafel zitten, mosselen eten en ook nog eens genieten van goede frieten. Perfect!

Ingrediënten:
– 1 kg schoongemaakte mosselen (gooi open schelpen weg)
– klein glas witte wijn
– 25 g boter, gesmolten
– 1 grote teen knoflook, geperst
– bosje peterselie, gehakt
– handvol broodkruim
– citroen

Bereidingswijze:
1. Verhit de mosselen en wijn in een grote pan met deksel. Kook ze 1 tot 3 minuten met de deksel op de pan totdat ze opengaan. Gooi na 3 minuten de ongeopende schelpen weg en laat de goede even afkoelen.
2. Meng de boter, knoflook en peterselie en mix het met het broodkruim. Zet de grill op medium tot hoog.
3. Leg de schelpen met de mossel omhoog in een grillpan en bestrooi ze met het kruimmengsel.
4. Gril 4 tot 5 minuten totdat er een goudbruin korstje ontstaat. Serveer met partjes citroen en heerlijke frieten

https://social.tippr.nl/how-to-overheerlijke-mosselen

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg