fbpx

HOW TO: Pak Choy Curry

Er zijn nog geen curry recepten te vinden op de TIPPR app. Hoe dat komt? Geen idee, maar er moet iets aan gedaan worden. Curry’s zijn heerlijk en er valt ontzettend goed mee te variëren. We starten met een Pak Choy Curry!

Wat hebben we nodig?
(voor 2 porties)
4 kleine of 1 grote pak choy(s)
1 ui, gesneden
1 teentje knoflook, gesneden
1 theelepel verse gember
1/2 theelepel komijnpoeder
1/2 theelepel currypoeder
1 theelepel kurkumapoeder
1/2 theelepel venkelzaad, optioneel
een handje verse koriander (+ extra voor garnering)
een klein blikje kokosmelk (270 ml)
snufje zeezout

Hoe maken we dit?
1. Snijd de pak choy in kleine stukjes.

2. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de ui, knoflook en gember. Bak dit voor 3-4 minuten.

3. Voeg de komijn, kurkuma, curry en venkelzaad toe en bak 1 minuutje mee.

4. Doe de gesneden pak choy en koriander in de pan en mix goed met de kruiden.

5. Schenk de kokosmelk erbij en breng licht aan de kook. Laat het geheel 10 minuutjes pruttelen.

6. Voeg nog wat zout toe naar smaak (en eventueel wat chilivlokken.) Serveer met rijst, naambrood of een salade.

Foto en recept: De Groene Meisjes

https://social.tippr.nl/how-to-pak-choy-curry

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg