fbpx

HOW TO: Pappadums met mangochutney

Hmmm.. Dit gerecht uit Pauline’s Keuken smaakt wel heel erg lekker. Zijn je gasten liefhebber van de Indiase keuken? Dan moet ze deze pappadums met mangochutney zeker een keer maken. Zijn ze geen liefhebber? Dan worden ze dat vast na dit gerecht.

Ingrediënten
– 1 pak pappadums (kant-en-klaar)
– 1 ui
– 0,5 chilipeper
– 1 teentje knoflook
– 2 rijpe mango’s
– 1,5 el suiker (evt. extra als je van zoet houdt)
– 2 el witte wijnazijn
– 2 plakjes gember
– 1 kaneelstokje
– 2 kardemomzaden
– 2 kruidnagels

Hoe maken we dit:
1. Hak de ui, knoflook en peper fijn. Fruit dit aan in een steelpan met een scheutje olijfolie.

2. Snijd de mango’s in stukjes en voeg dit toe.

3. Voeg de suiker en witte wijnazijn toe. Wil je het wat zoeter maken? Voeg dan extra suiker toe.

4. Doe de gember, het kaneelstokje, de kardemom en kruidnagels bij het mengsel.

5. Laat het geheel ongeveer 20 minuten sudderen.

6. Verwijder de specerijen en laat de mangochutney afkoelen.

7. Wil je een gladde chutney? Pureer het dan nog even met een staafmixer.

8. Serveer de mangochutney met de pappadums.

Bron foto en recept: Uit Pauline’s Keuken

https://social.tippr.nl/how-to-pappadums-met-mangochutney

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg