fbpx

HOW TO: Pasta parmezaan

Een simpel, maar heerlijk gerecht dat het altijd goed doet op de menukaart. Deze pasta met parmezaanse kaas slaat de plank nooit mis!

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)
300 gr spaghetti
2 teentjes knoflook
0,5 chilipeper (of een hele als je van pittig houdt)
75 gr Parmezaanse kaas
25 gr roomboter
2 kopjes kookvocht
Handje peterselie
Peper en zout
Olijfolie

Hoe maak je dit?
Kook de spaghetti gaar in ruim water met zout. Let op, gooi het kookvocht niet weg.
Hak de knoflook en de chilipeper (zonder zaadjes) fijn. Fruit dit aan in iets olijfolie.
Voeg de gekookte spaghetti en de roomboter bij de knoflook.
Voeg nu de Parmezaanse kaas en 2 kopjes kookvocht toe en meng de spaghetti goed door elkaar. Het is de bedoeling dat er door het kookvocht een sausje ontstaat.
Breng de pasta met Parmezaanse kaas verder op smaak met wat peper en zout en garneer met wat vers gehakte peterselie.
Serveer meteen.

Recept en foto: Uit Pauline’s Keuken

https://social.tippr.nl/how-to-pasta-parmezaan

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg