fbpx

HOW TO: Rode bieten tzatziki

Ach, die borrelplank mag zo nu en dan wel eens een kleine upgrade krijgen met wat extra hapjes. Neem bijvoorbeeld de rode bieten tzatziki. Heerlijk met pitabrood!

Wat heb je nodig?
1 gekookte rode biet
150 gr Griekse yoghurt
1 teentje knoflook
Peper en zout
Scheutje olijfolie
2 takjes dille

Hoe maak je dit?
1. Rasp de gekookte rode biet fijn en laat dit uitlekken. Met wat keukenpapier kan je goed het vocht verwijderen.

2. Voeg de Griekse yoghurt toe aan de rode biet.

3. Hak de knoflook fijn en voeg dit toe aan de yoghurt. Meng alles door elkaar.

4. Breng de bieten tzatziki op smaak met peper en zout, wat olijfolie en verse dille.

5. Serveer de tzatziki met pitabrood of flatbread. Ook is het lekker om er stukjes komkommer in te dippen.

Recept en foto: Uit Pauline’s Keuken

https://social.tippr.nl/how-to-rode-bieten-tzatziki

Laatste artikelen

Variabele prijsstelling in de horeca

De horeca maakt momenteel een belangrijke transformatie door waarbij betere bezetting en prijsflexibiliteit cruciaal zijn. Het gebruik van bestelzuilen met variabele prijsstelling stelt gasten...

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg