fbpx

HOW TO: Rode bieten tzatziki

Ach, die borrelplank mag zo nu en dan wel eens een kleine upgrade krijgen met wat extra hapjes. Neem bijvoorbeeld de rode bieten tzatziki. Heerlijk met pitabrood!

Wat heb je nodig?
1 gekookte rode biet
150 gr Griekse yoghurt
1 teentje knoflook
Peper en zout
Scheutje olijfolie
2 takjes dille

Hoe maak je dit?
1. Rasp de gekookte rode biet fijn en laat dit uitlekken. Met wat keukenpapier kan je goed het vocht verwijderen.

2. Voeg de Griekse yoghurt toe aan de rode biet.

3. Hak de knoflook fijn en voeg dit toe aan de yoghurt. Meng alles door elkaar.

4. Breng de bieten tzatziki op smaak met peper en zout, wat olijfolie en verse dille.

5. Serveer de tzatziki met pitabrood of flatbread. Ook is het lekker om er stukjes komkommer in te dippen.

Recept en foto: Uit Pauline’s Keuken

https://social.tippr.nl/how-to-rode-bieten-tzatziki

Laatste artikelen

NIEUW! Hügli Premium sauzen

Hügli Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...

Duck Rally 12 juli – Samen ben je niet in je eendje!

Op 12 juli ‘dobberen’ duizenden badeendjes over het aangelegde waterparcours op de Zevenhuizerplas. De jaarlijkse Duck Rally  is een vrolijk charity-event met een serieuze missie. Onder...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg