fbpx

HOW TO: Salade met pompoen, perziken en feta

Een goeie, gezonde salade slaat vrijwel nooit de plank mis. Met verse ingrediënten en een beetje kennis kom je al een heel eind. Wij delen graag met jullie het recept van de salade met pompoen, perziken en feta. Verassend lekker en zomers door de perziken.

Wat heb je nodig (2 pers):
– Veldsla
– 300 gram couscous
– 75 gr feta
– handje walnoten
– 2 (wilde) perziken
– kleine rode ui, gesnipperd
– sap van 1/2 citroen, voor de dressing
– 1/2 el mayo, voor de dressing

Hoe maak je dit:
1. Klop het citroensap en de mayo door elkaar.

2. Bereid de couscous volgens de bereidingswijze.

3. Nadat je de pompoen en de perziken hebt schoongemaakt, halveer je de pompoen, schraap je de pitten eruit en snijd je hem in dunne plakken. Je hoeft hem niet eerst te schillen. Snijd ook de perziken in dikke plakken.

4. Verhit een grillpan en grill de pompoen en de perziken een minuut of vijf.

5. Meng de veldsla met erwtenscheuten, couscous en rode ui door elkaar en breng alles op smaak met de citroendressing, een snuf zout en verdeel de salade over de borden.

6. Maak de salades af met de pompoen, perzik, verkruimelde feta en walnoten.

Your guests will love it!

Bron: Beaufood

https://social.tippr.nl/how-to-salade-met-pompoen-perziken-en-feta

Laatste artikelen

Fish Tales Conserveria: vraag nu een gratis sample aan.

Fish Tales Perfect voor de horeca, want deze nieuwe blikjes zijn niet alleen smaakvol, maar ook een eyecatcher op tafel.  Fish Tales Conserveria: Ontdek een wereld...

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg