fbpx

HOW TO: Salade met pompoen, perziken en feta

Een goeie, gezonde salade slaat vrijwel nooit de plank mis. Met verse ingrediënten en een beetje kennis kom je al een heel eind. Wij delen graag met jullie het recept van de salade met pompoen, perziken en feta. Verassend lekker en zomers door de perziken.

Wat heb je nodig (2 pers):
– Veldsla
– 300 gram couscous
– 75 gr feta
– handje walnoten
– 2 (wilde) perziken
– kleine rode ui, gesnipperd
– sap van 1/2 citroen, voor de dressing
– 1/2 el mayo, voor de dressing

Hoe maak je dit:
1. Klop het citroensap en de mayo door elkaar.

2. Bereid de couscous volgens de bereidingswijze.

3. Nadat je de pompoen en de perziken hebt schoongemaakt, halveer je de pompoen, schraap je de pitten eruit en snijd je hem in dunne plakken. Je hoeft hem niet eerst te schillen. Snijd ook de perziken in dikke plakken.

4. Verhit een grillpan en grill de pompoen en de perziken een minuut of vijf.

5. Meng de veldsla met erwtenscheuten, couscous en rode ui door elkaar en breng alles op smaak met de citroendressing, een snuf zout en verdeel de salade over de borden.

6. Maak de salades af met de pompoen, perzik, verkruimelde feta en walnoten.

Your guests will love it!

Bron: Beaufood

https://social.tippr.nl/how-to-salade-met-pompoen-perziken-en-feta

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg