fbpx

HOW TO: the pink chai

Noon Chai is ook bekend onder de naam Kashmiri Chai of Pink Chai gaat Instagram in de toekomst veroveren. Dit roze drankje zal ontzettend geliefd worden bij de gasten en leent zich ontzettend goed voor mooie plaatjes op Instagram.

Je begint door de Kashmiri-blaadjes met specerijen steranijs en kardamon twintig minuten te koken in water. Deze twintig minuten zorgen voor een toevoeging van zuurstof, wat essentieel is om de kenmerkende roze kleur te krijgen. Een schepje baking soda versterkt dit effect. Daarna mag je de thee koelen met ijsklontjes om de roze kleur vast te houden. De laatste toevoeging aan de thee is warme melk met suiker, waarna je de thee nogmaals kort verwarmt tot het kookpunt. Het resultaat is een warme, kruidige, zoete thee met een subtiele zoute nasmaak door de baking soda. Om je ‘crush’ op dit drankje compleet te maken, voeg je een paar gestampte pistachenootjes en amandelen toe.

Bron: ELLE Eten
Fotocredit: nadiamaessen

https://social.tippr.nl/how-to-the-pink-chai

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg