fbpx

HOW TO: the pink chai

Noon Chai is ook bekend onder de naam Kashmiri Chai of Pink Chai gaat Instagram in de toekomst veroveren. Dit roze drankje zal ontzettend geliefd worden bij de gasten en leent zich ontzettend goed voor mooie plaatjes op Instagram.

Je begint door de Kashmiri-blaadjes met specerijen steranijs en kardamon twintig minuten te koken in water. Deze twintig minuten zorgen voor een toevoeging van zuurstof, wat essentieel is om de kenmerkende roze kleur te krijgen. Een schepje baking soda versterkt dit effect. Daarna mag je de thee koelen met ijsklontjes om de roze kleur vast te houden. De laatste toevoeging aan de thee is warme melk met suiker, waarna je de thee nogmaals kort verwarmt tot het kookpunt. Het resultaat is een warme, kruidige, zoete thee met een subtiele zoute nasmaak door de baking soda. Om je ‘crush’ op dit drankje compleet te maken, voeg je een paar gestampte pistachenootjes en amandelen toe.

Bron: ELLE Eten
Fotocredit: nadiamaessen

https://social.tippr.nl/how-to-the-pink-chai

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg